ΜΑΡΙΑ ΣΟΥΛΤΑΤΟΥ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης και βρίσκεται στον καλλιτεχνικό χώρο αρκετά χρόνια.

Η πρώτη συνεργασία ξεκινάει με τον συνθέτη –Λίνο Κόκοτο-σε μαγαζί, αλλά και σε συναυλίες

Ακολουθεί η δισκογραφική συνεργασία με τον ΚΩΣΤΑ ΜΟΥΝΤΑΚΗ στo έργο <<ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑ>>του Δραμυντινού.

Συνεργασία αργότερα με τον Αριστείδη Μόσχο. Προέκυψαν δε δύο δισκογραφικές συμμετοχές .Πρώτη στον δίσκο με τίτλο<<ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ>>και δεύτερη <<ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ>>.

Με τον Χριστόδουλο Χάλαρη στη βυζαντινή όπερα <<ΠΟΥΛΟΛΟΓΟΣ>> η οποία κυκλοφορεί και σε CD.Όπως και τον δίσκο <<ΚΡΗΤΩΝ ΕΠΟΣ>>σε μουσική επιμέλεια του ιδίου , μια αναφορά σε αληθινές μαρτυρίες ανθρώπων για τη Μάχη της Κρήτης.

Σταθμός στην πορεία της η γνωριμία και η συνεργασία με τον ΣΤΑΥΡΟ ΞΑΡΧΑΚΟ στην παράσταση <<ΑΜΑΝ – ΑΜΗΝ>>μια παράσταση με θέμα της το ρεμπέτικο τραγούδι .Η παράσταση αυτή παρουσιάστηκε στην Αθήνα όπως και σε όλη την Ελλάδα με 100 παραστάσεις .Ηχογραφήθηκε και κυκλοφορεί σε CD.

Συμμετοχή στην παράσταση <<ΟΝΕΙΡΟΥ ΕΛΛΑΣ>> η οποία παρουσιάστηκε στον παλιό Διογένη σε σκηνοθεσία του Κώστα Φέρρη και επιμέλεια της Θέσιας Παναγιώτου. Η παράσταση αυτή ηχογραφήθηκε και κυκλοφορεί σε CD.

Συμμετοχή με 7 τραγούδια στο CD <<ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΕΣ>> και με 4 στο CD η <<ΩΔΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ>>σε μουσική του Μιχάλη Τερζη.

Περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με την ορχήστρα του ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ.

Με την Κρατική Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής ,σε διεύθυνση ΣΤΑΥΡΟΥ ΞΑΡΧΑΚΟΥ δύο έργα:Αφιέρωμα στα 15 χρόνια από τον θάνατο του ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΤΣΑΝΗ με τίτλο <<ΝΥΧΤΕΣ ΜΑΓΙΚΕΣ.>>και : Τραγούδια που έγραψε ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΑΡΧΑΚΟΣ για τον Ελληνικό κινηματογράφο .Οι παραστάσεις αυτές ξεπέρασαν τις 120 .Παρουσιάστηκαν στην Ελλάδα και το Εξωτερικό η δε πρώτη παρουσιάστηκε και στο ΗΡΩΔΕΙΟ.

Με την Κ .Ο . Ε . Μ . σε διεύθυνση του ΣΤΑΥΡΟΥ ΞΑΡΧΑΚΟΥ στο ΗΡΩΔΕΙΟ δύο έργα : <<ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ>>και <<ΤΑ ΛΑΙΚΑ>>σε μουσική του ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ και στίχους του ΓΙΑΝΝΗ ΡΙΤΣΟΥ και ΜΑΝΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ αντίστοιχα .Αυτές οι παραστάσεις επίσης ταξίδεψαν σε όλη την Ελλάδα Η συναυλία του ΗΡΩΔΕΙΟΥ ηχογραφήθηκε και κυκλοφορεί σε CD με τίτλο <<ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ.>> κατά ΣΤΑΥΡΟ ΞΑΡΧΑΚΟ.

Συνεργασία με τα ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ της ΕΡΤ υπό την διεύθυνση του ΑΝΔΡΕΑ ΠΥΛΑΡΙΝΟΥ στο ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ στάδιο αλλά και σε συναυλία στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΎΠΟΛΗ στο ΦΑΝΑΡΙ καλεσμένοι από τον πατριάρχη ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ .

Συμμετοχή στη συναυλία για τον ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ στο στάδιο ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ μαζί με:ΓΑΛΑΝΗ – ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ – ΚΟΤΣΙΡΑΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ – ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ – ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ – ΜΗΤΣΙΑΣ – ΜΠΑΣΗΣ –ΝΤΑΛΑΡΑΣ – ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ – ΠΑΝΟΥ – ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – ΠΑΡΙΟΣ – ΡΕΜΟΣ – ΤΕΡΖΗΣ – ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ. Η συναυλία αυτή ηχογραφήθηκε και κυκλοφορεί σε CD

Συνεργασία με την ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων:Με το ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ υπό την διεύθυνση του ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΑΛΚΙΑ και με την συμφωνική ορχήστρα του δήμου υπό την διεύθυνση του ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΛΚΑΝΗ.

Συμμετοχή στο μουσικό σχήμα του ΧΡΗΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ στη μουσική σκηνή του Πειραιά με τίτλο :<<ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ>>Με τους ΜΙΧΑΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ - ΚΩΣΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΗ – ΜΑΡΙΑ ΑΛΕΞΙΟΥ.

Συνεργασία με την ορχήστρα του ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ στα έργα: <<ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ-18 ΛΙΑΝΟΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΗΣ ΠΙΚΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ -ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ - ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ – ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ>>

Περιοδεία μαζί με τον Δημήτρη Μπάση και τον Παντελή Θεοχαρίδη με τα ερωτικά τραγούδια του ΜΙΚΗ ,σε όλη την Ελλάδα.

Με την συμφωνική ορχήστρα της ΚΥΠΡΟΥ τον ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΤΣΙΡΑ τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΤΘΑΙΑΚΑΚΗ και τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ – ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ σε 3 συναυλίες στην ΚΥΠΡΟ αλλά και 2 στην ΕΛΛΑΔΑ - στον Πειραιά και στο - θέατρο γης- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ .

Συναυλίες στην ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ με την ορχήστρα του ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ τον Αύγουστο του 2003 μαζί με τους: ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΣΗ – ΠΑΝΤΕΛΗ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗ – ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΕΖΟ – ΓΙΑΝΝΗ ΦΕΡΤΗ – ΚΑΚΙΑ ΙΓΕΡΙΝΟΥ. Παρουσιάστηκαν τα έργα: ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ – ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ - 18 ΛΙΑΝΟΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΗΣ ΠΙΚΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

Συνεργασία με τον ΧΡΗΣΤΟ ΛΕΟΝΤΗ –Συμμετοχή σε συναυλίες με τραγούδια του συνθέτη τα οποία έγραψε για τις αρχαίες τραγωδίες.

Συνεργασία με τον Γιώργο Νταλάρα σε 2 συναυλίες: ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ - ΕΞΑΜΙΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ.

Mε τον ΛΑΚΗ ΧΑΛΚΙΑ στη συναυλία που έγινε στο ΗΡΩΔΕΙΟ με τίτλο : <2500 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ>.

Στο Θέατρο Λυκαβηττού στις 16/6/2003 στη συναυλία του ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΕΟΝΤΗ. Στη συναυλία αυτή παρουσιάστηκε το έργο του συνθέτη. Τα σαράντα χρόνια μουσικής δράσης του. Παρουσιάστηκαν έργα του όπως: ΣΦΗΚΕΣ – ΙΠΠΕΙΣ – ΚΑΤΑΧΝΙΑ – ΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟ ΤΣΟΥΚΑΛΙ – ΜΗΔΕΙΑ - ΠΛΟΥΤΟΣ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ - ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΕΝ ΤΑΥΡΟΙΣ – ΑΧ ΕΡΩΤΑ – ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΟΝΕΙΡΩΝ κ.ά.

Στο ΗΡΩΔΕΙΟ στην παράσταση του ΠΑΣΧΑΛΗ ΤΟΝΙΟΥ <<ΩΔΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ – ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ >> σε ποίηση ΛΟΡΕΝΖΟΥ ΜΑΒΙΛΗ – ΣΑΡΑΝΤΗ ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΥ μαζί με τους: ΜΙΛΒΑ –ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ – ΚΩΣΤΑ ΜΑΚΕΔΩΝΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΑΛΙΑΤΣΑΡΑ – ΤΖΙΝΑ ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΥ – ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΣΤΙΓΚΑ. Η συναυλία ήταν αφιερωμένη στα ΠΛΗΓΕΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ σε: ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΙΡΑΚ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ.

Συμμετοχή στη μουσική παράσταση <<ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ-ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΛΛΑΔΑ>>.Μια παράσταση που ανέβηκε στο θέατρο < ΠΑΡΚ > Σε κείμενα της ΚΑΚΙΑΣ ΙΓΕΡΙΝΟΥ και σκηνοθεσία του ΚΟΡΑΗ ΔΑΜΑΤΗ.

Στη μουσική σκηνή ΧΑΜΑΜ μια μουσική παράσταση με τίτλο <<ΒΡΑΔΙΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ>>μαζί με την ΕΥΑ ΚΟΤΑΜΑΝΙΔΟΥ παρουσιάζοντας :ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟ ΤΣΟΥΚΑΛΙ και τον ΕΠΙΤΑΦΙΟ σε στίχους του ΓΙΑΝΝΗ ΡΙΤΣΟΥ στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο μέρος τραγούδια σε στίχους του ΝΙΚΟΥ ΓΚΑΤΣΟΥ.

<<ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ>> στο κάστρο του Αντιρρίου μαζί με τους : ΜΑΝΟΛΗ ΜΗΤΣΙΑ – ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ τον ΓΡΗΓΟΡΗ ΓΡ.ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ και την 30μελή χορωδία του ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΥΠΑΛΔΟΥ στις 30/7/05.

Συμμετοχή στη συναυλία του ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΕΟΝΤΗ στο Ηρώδειο στις 11/8/05 με τίτλο <<Χελιδών ηδομένη ..!και τραγούδια ευφρόσυνα >>μαζί με τους ΜΗΤΡΟΠΑΝΟ – ΜΗΤΣΙΑ -ΚΟΥΤΡΑ – ΔΑΜΟΥΛΗ – ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ - ΦΟΡΤΗ - ΣΠΥΡΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, το χοροθέατρο Κ.Θ.Β.Ε και τη μικτή χορωδία ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ.

Παρουσίαση της πρώτης προσωπικής δουλειάς από την DROMOS PRODACTION με τίτλο <<ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΟΥ>>σε μουσική ΜΙΧΑΛΗ ΤΕΡΖΗ και στίχους ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΕΝΖΟΥ – ΑΝΝΑΣ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ – ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ – ΗΛΙΑ ΚΑΤΣΟΥΛΗ – ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.

Μουσική παράσταση στο θέατρο <<,ΑΓΓΕΛΩΝ ΒΗΜΑ>>με τίτλο – ΙΜΙΤΛΕΡΙΜ ΣΜΥΡΝΗ σε κείμενα και σκηνοθεσία ΚΟΡΑΗ ΔΑΜΑΤΗ . Μια μουσικοθεατρκή παράσταση για την Σμύρνη πριν και μέχρι την καταστροφή.

Συμμετοχή με τέσσερα τραγούδια στο cd <<ΟΝΕΙΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ>> Σε μουσική Βαγγέλη Σίμου και στίχους του Νίκου Καρίμπα.

CD <<ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ>>σε μουσική Νίκου Παπακώστα το Μάρτιο του 2007. Σε στίχους Ηλ. Κατσούλη, Φλώρα Αποστολοπούλου, Δέσποινα Ιωαννίδου και Νίκου Παπακώστα.

CD <<ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ>>σε μουσική Νίκου Παπακώστα το Μάρτιο του 2007. Σε στίχους Ηλ. Κατσούλη, Φλώρα Αποστολοπούλου, Δέσποινα Ιωαννίδου και Νίκου Παπακώστα.

Συναυλίες με τραγούδια της Μικράς Ασίας στη Ν.Ιωνία – Κρυονέρι –Ελευσίνα Πτολεμαιδα, Αίγιο. κ.ά.

Συναυλία στο Αλγέρι καλεσμένη από τον Έλληνα πρέσβη για την εκπροσώπηση της ελληνικής μουσικής ,πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής ¨Ένωσης

Συναυλία στο μέγαρο μουσικής Αθηνών –ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ –Με τον συνθέτη Νίκο Παπακώστα –σε διεύθυνση Μιχάλη Πατσέα και Antonello Gotta

Συμμετοχή στο έργο του Χρήστου Λεοντή <<ΧΕΛΙΔΩΝ ΗΔΩΜΕΝΗ>> Από την συναυλία του Ηρωδείου με έργα του Αριστοφάνη .

Μουσική παράσταση στην μουσική σκηνή –ΠΥΡΗΝΑΣ-με <ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ> τον Δεκέμβριο του 2011

2011- 2012 Στην μουσικοθεατρική παράσταση <<ΑΜΑΝ ΑΜΗΝ >>παράσταση με αναφορά στο Ρεμπέτικο τραγούδι, σε ενορχήστρωση και σκηνοθεσία του ΣΤΑΥΡΟΥ ΞΑΡΧΑΚΟΥ, παραγωγή του Κ.Θ.Β.Ε. στο ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ στην Θεσσαλονίκη και στο Αθηναϊκό θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ.

2012-2013-Συνεργασία με τον συνθέτη Βαγγέλη Κορακάκη στην <<ΜΑΓΙΟΠΟΥΛΑ>> Και συμμετοχή στο άλμπουμ του συνθέτη με τίτλο ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΣ.

Οκτώβριος 2013 ,κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ με τίτλο <<ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ>> με μουσική και στίχους του Βαγγέλη Σίμου και δύο τραγούδια σε στίχους της Μαρίας Παπαδάκη.

Συναυλία 27-8-2013 στο κηποθέατρο <ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ >>στο Ηράκλειο Κρήτης με τίτλο <<ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΟΥ>> με την συνοδεία του Γιάννη Λιδάκη και της ορχήστρας του.

Συναυλία 30-8-2013 με τον Βασίλη Λέκκα στο Άστρος Κυνουρίας με τραγούδια του Χατζιδάκι – Θεοδωράκη – Ξαρχάκου.

2013-2014 –Συνεργασία με τον Βαγγέλη Κορακάκη και Γεράσιμο Ανδρεάτο στις <<ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ>>

Παραστάσεις τις Δευτέρες από 14 Οκτωβρίου-9 Δεκέμβρίου στο φουαγιέ του Θεάτρου <ΑΓΓΕΛΩΝ ΒΗΜΑ>με τίτλο <ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ> Με τον συνθέτη Νεοκλή Νεοφυτίδη στο πιάνο και τον Στράτο Σαμιώτη στα κρουστά.

Πέμπτες στη Θεσσαλονίκη στη μουσική σκηνή <<ΞΕΦΩΤΟ>>με τον Παναγιώτη Καραδημήτρη από τις 31-11 -2013 έως και τις 19-12-2013 στη μουσική παράσταση <<ΕΙΝ΄ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ>> .

2014-2015 – Συνεργασία με τον Μιχάλη Δημητριάδη <<ΣΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΤΑ ΜΟΥΖΟΥΚΙΑ>>

2016 – Κυκλοφορία του άλμπουμ <<ΣΗΜΆΔΙ ΜΙΑΣ ΑΡΧΗΣ >>σε μουσική Μανώλη Καραντίνη – Χρυσόστομου Χαρίση και στίχους Άννας Μπουκουβάλα.

2016-2017 –Συναυλία στο Μουσείο Τέχνης του ΙΣΡΑΗΛ με τον Μανώλη Καραντίνη – Συναυλία στο Μέγαρο μουσικής Muzicaliska στην Στοκχόλμη με το συγκρότημα – ΤΑΞΙΜΙ – τρείς συναυλίες στο Τορόντο και Μόντρεαλ του Καναδά – και συναυλίες προσωπικές στην Ελλάδα.

Όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκετε σε αυτόν το χώρο συνεργάστηκε με τους πιο αξιόλογους Έλληνες τραγουδιστές όπως:<<ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΠΕΛΟΥ - ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΠΙΘΗΚΩΤΣΗ - ΜΑΝΟΛΗ ΜΗΤΣΙΑ - ΠΟΛΥ ΠΑΝΟΥ - ΓΙΩΤΑ ΛΥΔΙΑ - ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ – ΠΟΠΗ ΑΣΤΕΡΙΑΔΗ - ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΛΑΡΑ –ΜΙΛΒΑ - ΦΙΛΙΠΠΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΝΕΝΑ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ - ΛΑΚΗ ΧΑΛΚΙΑ -ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΣΗ -ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΤΣΙΡΑ - ΒΙΚΥ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ - ΣΤΕΛΙΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ - ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΟΥ – ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ - ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑΛΑ - ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΕΡΠΙΝΙΑΔΗ – ΧΑΡΟΥΛΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ – ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ – ΤΑΚΗ ΜΠΙΝΗ – ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ – ΒΑΣΙΛΗ ΣΚΟΥΛΑ – ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΚΚΑ –-ΝΙΚΟ ΔΗΜΗΤΡΑΤΟ – ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΑΝΔΡΕΑΤΟ – ΜΙΧΑΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ - κ. ά.>>

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΚΑΤΑ ΞΑΡΧΑΚΟ –Μίκη Θεοδωράκη – Σταύρου Ξαρχάκου.(ζωντανή ηχογράφηση από το Ηρώδειο) .(προσωπική)

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΟΥ – Μιχάλη Τερζή. (προσωπική)

-ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ – Νίκου Παπακώστα. (προσωπική)

ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ - Βαγγέλη Σίμου (προσωπική)

ΣΗΜΑΔΙ ΜΙΑΣ ΑΡΧΗΣ- στίχοι Άννα Μπουκουβάλα-μουσική-Μανώλης Καραντίνης – Χρυσόστομος Χαρίσης

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑ – Κώστα Μουντάκη.(συμμετοχή)

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ – ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Με τον Αριστείδη Μόσχο.(συμμετοχή)

ΠΟΥΛΟΛΟΓΟΣ- βυζαντινή όπερα σε μουσική Χριστόδουλου Χάλαρη.(συμμετοχή)

ΚΡΗΤΩΝ ΕΠΟΣ –Σε μουσική επιμέλεια Χριστόδουλου Χάλαρη, με τον Βασίλη Σκουλά και τον Νίκο Ανδρουλάκη. (συμμετοχή)

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ-Με τον Νίκο Μανιά σε μουσική Μιχάλη και Αντώνη Φραγκιαδάκη. (συμμετοχή)

ΑΜΑΝ ΑΜΗΝ - Σταύρος Ξαρχάκος. (Ζωντανή ηχογράφηση).(συμμετοχή)

ΟΝΕΙΡΟΥ ΕΛΛΑΣ – Θέσια Παναγιώτου – Κώστας Φέρρης (ζωντανή ηχογράφηση).(συμμετοχή)

ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ – (ζωντανή ηχογράφηση)Οι ¨Έλληνες τραγουδιστές τραγουδούν για τον Γρηγόρη Μπιθικώτση. (συμμετοχή)

ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟ – Βαγγέλη Σίμου.(συμμετοχή)

TΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΜΟΥ-Βαγγέλη Σίμου. (συμμετοχή)

ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΠΟΥΛΙΑ-Βασίλης Σκουλάς. (συμμετοχή)

ΟΝΕΙΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ – Βαγγέλη Σίμου. (συμμετοχή)

ΕΡΩΤΑΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ – Χρήστου Λεοντή.(συμμετοχή)

ΧΕΛΙΔΩΝ ΗΔΩΜΕΝΗ – Χρήστου Λεοντή (συμμετοχή)

ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΣ – Βαγγέλη Κορακάκη (συμμετοχή)

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ – Βαγγέλης Σίμος (συμμετοχή)

NA ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ –με τη Χορωδία του Σπύρου Λάμπρου (συμμετοχή)

ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑ –Στίχοι Λευτέρης Παπαδόπουλος – μουσική

Μάνος Λοΐζος. Από το άλμπουμ ΚΑΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΥΝΝΕΦΟ - (συμμετοχή)

ΉΡΘΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΣΟΥ Μουσική - Χρήστος Γιαννόπουλος-Στίχοι - Διονύσης Λιαλιάρης Τραγούδι από το άλμπουμ "ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ"(συμμετοχή)

Ο ΔΙΣΚΟΣ ΕΧΕΙ 13 του Κώστα Μήτσιου με ένα τραγούδι με τίτλο – ΞΕΡΙΖΩΜΟΣ – σε στίχους Γιάννη Αθανασιάδη( συμμετοχή)

ΆΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ – Χρήστος Γιαννόπουλος – Ελένη Μέη Ασημακοπούλου – συμμετοχή *ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΓΕΙΡΩ*

ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ – Γιώργος Κουμπανάκης – Μάρω Δημητρίου – Τρία τραγούδια συμμετοχή – ΘΑ΄ΘΕΛΑ – ΜΟΝΑΞΙΑ – ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ